Hoe ik werk

In een vrijblijvende kennismaking onderzoeken we waar jij aan wil werken. Klikt het en ga je er voor? Dan starten we direct je coachtraject. Een traject is gemiddeld tussen de 5 en 8 sessies. Meestal kan je binnen een week al starten.

Ik creëer een moment waarin de focus op jou ligt. Door samen een duidelijk doel te formuleren zorgen we dat jij verder komt. Samen houden we in de gaten of jij goed op weg bent. Vinger aan de pols! Maak je stappen? Mis je nog inzichten? Want uiteindelijk draait een coachtraject om het behalen van je doelen. Trajecten zijn nooit langer dan noodzakelijk.

Zie hier wat werken met mij je kan opleveren.


Aanpak

Ik ben gericht op wat kan en wat er al is. Jij weet ergens waar je kracht zit en ik help je dat te herkennen. Ik werk oplossingsgericht en vermijd geen moeilijke onderwerpen. Ik geloof in ieders unieke talenten, zelfs als jij ze nog niet ziet. Ik ben analytisch en vraag door zodat jij bij de kern komt. Daar helpt mijn achtergrond als psycholoog bij. Speelse oefeningen en visualisaties helpen je om inzicht te krijgen en patronen zichtbaar te maken. Ik maak hier gebruik van methoden uit de Transactionele Analyse, Acceptance & Commitment Therapy, Oplossingsgericht coachen, Mindfulness en Voice Dialogue. Het is maatwerk, elk gesprek weer.


Kennismaken
& aanmelden

Stuur een bericht, email of bel gerust even. Dan neem ik contact met je op voor een telefonische kennismaking. In dit gesprek, van ongeveer 30 minuten, onderzoeken we wat je nodig hebt. Ik kijk of ik geschikt ben om je verder te helpen of verwijs je eventueel door. En jij bepaalt of je met mij wil werken. Als dat allemaal het geval is stuur ik je een persoonlijk voorstel. Daarin staat wat je kan verwachten van het coachtraject (aantal sessies, doel en werkwijze). 


MEER weten?

Lees hier meer over mijn werkwijze.


Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).