Coaching op maat

Coaching zorgt voor focus op je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor groei je, maak je keuzes, creëer je beweging. Dit doe je allemaal zelf. Ik ben de ‘tomtom’ en help je met de route. De eindbestemming vullen we samen in en jij zit aan het roer!

 

Voor wie?

Ik bied coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Dit doe ik voor zowel particulieren als bedrijven. Door mijn (werk)ervaring heb ik hiernaast ook ervaring met starters die uit koers zijn en (jonge) ouders die stoeien met alle ballen / verantwoordelijkheden van werk en een gezin. 

persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

“Wie ben ik? Waar word ik gelukkig van? Ik wil mij zekerder voelen! Hoe bewaak ik mijn grenzen en ervaar ik meer rust? Ik wil minder stress voelen. Nee zeggen lukt niet! Mijn balans is zoek, waar moet ik beginnen? ”

Allemaal vragen die voortkomen uit een behoefte om voller en bewuster in het leven te gaan staan. Je wilt vooruit!

Dat is de kern van persoonlijke ontwikkeling: jij wil iets anders, je leven is ok, vaak zelfs fijn, maar je voelt ook steeds sterker dat er meer uit te halen valt.

Afhankelijk van jouw vraag bepalen we een doel en onderzoeken we wat je in de weg staat. Hierdoor krijg je inzicht in waarom je doet zoals je doet en welk gevoel dit oplevert. Je leert hier afstand van te nemen of beter mee om te gaan. Als je hier bewust van bent daag ik je uit te kiezen voor een nieuwe weg. Door actie te ondernemen en zelf weer regie te voeren haal jij je doel.

loopbaancoaching loopbaanbegeleiding

Coach voor organisaties

Werkgeluk begint bij medewerkers zelf verantwoordelijkheid te laten nemen!

Als psycholoog / coach kan ik van grote waarde zijn voor een organisatie. Samen met uw medewerkers werp ik een frisse blik hun persoonlijke ontwikkeling / leiderschap & talenten. Mijn analytische vaardigheden als psycholoog & intuïtie als coach gebruik ik hier maar al te graag voor. Meer over mijn stijl vind je hier. Maar nog liever drink ik een kop koffie om te kijken of we delen in een missie!

Ik bied o.a.

  • coaching voor een gezonde work life balans

  • intervisie / interne wijsheid cultiveren ; leren van wat er al aan rijkdom is in een organisatie

  • preventieve coaching bij burn out / stress

  • workshops voor jonge ouders die onder druk staan op het werk

 
bedrijfscoach coach voor bedrijven intervisie
ouders & coaching moeder amsterdam ouderschap mama papa ouders begeleiding

Loopbaancoach

Je goed voelen op je werk is belangrijk. Maar soms loopt het niet of voel je je niet helemaal meer op je plek. Vragen als: Wat wordt mijn volgende stap? Wat kan ik? Hoe groei ik door naar die promotie?  Is dit het nou? 

Voor al deze vragen omtrent werk en zingeving in werk is een loopbaantraject geschikt. Hierin gaan we op zoek naar jouw doel, je passies, je dromen en hoe je daar komt. Na afloop heb jij je eigen strategie en weet je wat je moet doen om er te komen. Een loopbaan onderzoek bij mij gaat nooit alleen over werk. Werk staat nooit op zichzelf maar is onderdeel van je leven. Wie jij bent, welke dromen je hebt en wensen naast werk spelen dus mee. Ik heb aandacht voor de juiste balans hierin. Aanbod komen in ieder geval:

  • wie ben ik?

  • waar ben ik goed in?

  • wat heb ik nodig?

  • wat heb ik nodig om in beweging te komen en keuzes te maken?

Coaching voor ouders

Moeder, vader, manager huishouden, hoofd stoeien, supporter op zaterdagochtend. En vergeet niet de geliefde, vriend, collega, kind van of  je sportieve ik. Ouders hebben veel petten op en verschillende belangen te behartigen. En hoe staat het met jouw eigen wensen? Kom je er aan toe? Wat is dan die juiste balans? Loop je regelmatig vast in de communicatie met je partner / kinderen? En al die ongevraagde adviezen, hoe weet ik wat voor mij ok is?

In coaching of een maandelijkse wandeling (check-in) kan ik je helpen je eigen keuzes te maken. Dat geeft ruimte!

Je krijgt inzicht in welke patronen en overtuigingen je beïnvloeden in al je rollen. Ik daag je uit effectief en liefdevol te communiceren en je eigen behoeftes te zien. Hierdoor sta je steviger in je schoenen en maak je duidelijke keuzes die goed zijn voor jou en je gezin. En dat geeft energie!  

Wil je eens een avond gewoon stil staan bij je ouderschap en delen met andere ouders? Kijk dan eens naar mijn initiatief: Parent Tribe .


Kosten

Onderstaande tarieven zijn per coach-gesprek (maximaal 75 minuten) in Amsterdam.  De tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten en andere onkosten (buiten Amsterdam). Voor particulieren hanteer ik een kortingstarief.  

Workshops, trainingen en intervisie zijn altijd op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Een kennismaking is vrijblijvend en gratis. Nieuwsgierig wat ik voor je kan doen? Laat hier een berichtje achter en ik drink graag een kop koffie met je.


Zakelijk

€ 150,- (excl. btw) 

 

Particulier

€99,- (incl. btw)